Gosia Bolwijn Wiese,

Webshop en Workshops


Home  Contact 


Kunstwerken kopen    Kunstwerken huren    Kindje in je buik    Workshops   


Kunstwerken kopen

Veel van de kunstwerken op deze site zijn te koop. Een aantal uitsluitend via een vertegenwoordigende galerie, anderen rechtstreeks bij de kunstenaar. Omdat kunst kopen tegenwoordig een kostbare aangelegenheid is, biedt Gosia u de mogelijkheid kunst aan te schaffen en de kosten in een aantal termijnen te voldoen. 

<naar boven>

 
Kunstwerken huren


Kunst kiezen is een lastige aangelegenheid. Veel werken lijken mooi maar blijft dit ook zo na verloop van tijd? Bovendien wilt u af en toe wel eens iets anders zien. Gosia biedt u de gelegenheid kunstwerken te huren, waarbij een u klein gedeelte in een spaarpot plaatst. Het gespaarde bedrag kunt u gebruiken voor aanschaf van een werk of voor het voldoen van de huur van een volgende periode.

<naar boven>

 

Kindje in je buik
 
Verwacht je binnenkort een kindje, dan maak je een bijzondere tijd door, die jij je later als heel speciaal ervaart. Wat is er dan leuker om er een prachtige herinnering extra aan over te houden. Heb je er wel eens aan gedacht om die mooie ronde buik te versieren met een kleurrijke beschildering die je kunt gebruiken als afbeelding op een geboortekaartje? Het zou ook leuk zijn om van die versierde buik een paar foto's in je babyboek te plakken. En wat dacht je van een samen met jou bedacht geboorteschilderijtje dat door een kunstenaar gemaakt is. Gosia heeft hiervoor een aparte webwinkel geopend die je hier kunt bezoeken.


geboortetegeltjes in acrylverf

<naar boven>

 

Workshops


Binnenkort start Gosia met schilderworkshops voor groepen en bedrijven. Een creatieve manier om uw bedrijfs- of familie uitje, personeelsfeest of vriendendag in te vullen. Samen werken aan een schilderij geeft een boost aan de onderlinge verstandhouding en communicatie, maar is vooral super leuk om te doen.

Het fysieke eindresultaat is een zelfgemaakt kunstwerk dat u na afloop met trots kunt presenteren.


<naar boven>